Scroll

Over ons

Met ContraQs krijgt u meer tijd voor uw onderneming

Over ons

Met ContraQs krijgt u meer tijd voor uw onderneming. ContraQs regelt alle randzaken in samenwerking met u of in opdracht van u. ContraQs is de tool om controle te krijgen en te houden over het functioneren van uw bedrijf. ContraQs beheert uw bestaande contracten en onnodige acquisitie van vertegenwoordigers blijven buiten de deur wanneer deze niet zijn aangesloten bij ContraQs!

ContraQs is de tool om controle te houden over het functioneren van uw bedrijf. Elke leverancier wordt gecontroleerd op kwaliteit, klanttevredenheid en algemene voorwaarden. ContraQs is een innovatieve ontwikkeling die in- en verkoopbemiddeling op basis van contractbeheer voor organisaties automatiseert. Binnenkort weet u binnen enkele muisklikken wie er geïnteresseerd is in uw producten of diensten.

 

ContraQs zet zich in om de balans in de markt te herstellen door ondernemers te stimuleren om bewust en efficiënt zaken te doen. ContraQs biedt hier de tools voor. Door met z’n alle bewuster zaken te doen leveren we een positieve bijdrage aan de maatschappij en het milieu.

Dankzij ons gedreven team en partnerschappen blijft ContraQs continu door ontwikkelen om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Er wordt hard gewerkt om meer ondernemers aan te laten sluiten bij ContraQs. Hoe meer deelnemers zich aansluiten bij ContraQs des te sneller de voordelen zich voordoen voor ondernemers in de regio.

Meet the team

Frans Dingen

Sales/Aftersales/Adviseur
Contact

Michiel Ham

Eigenaar/Sales

Michiel Ham is de oprichter van ContraQs. Hij is de initiatiefnemer in de samenstelling van het team. Michiel houdt zich voornamelijk bezig met het werven van nieuwe klanten en vertegenwoordigt ContraQs op verschillende netwerk events in de regio.

Contact

Onze belofte

Online

Laat uw contracten online beheren

Veilig

Alle gegevens veilig opgeslagen in de cloud

Snel

Snel leads en afspraken inzien

Ontspan

Meer tijd over voor andere zaken