Scroll

Over ons

Het acquisitie middel van de toekomst

Over ons

Anno 2019 is de concurrentie moordend en zijn nieuwe klanten steeds moeilijker te vinden. ContraQs zorgt ervoor dat u als ondernemer weet, wie er interesse heeft in uw product of dienst. Voorkom onnodige files, koude acquisitiegesprekken en verspil niet langer onnodig kostbare tijd en energie.

ContraQs is de tool om controle te houden over het functioneren van uw bedrijf. Elke leverancier wordt gecontroleerd op kwaliteit, klanttevredenheid en algemene voorwaarden. ContraQs is een innovatieve startup die in- en verkoopbemiddeling op basis van contractbeheer voor organisaties automatiseert. Binnenkort weet u binnen enkele muisklikken wie er geïnteresseerd is in uw producten of diensten.

ContraQs zet zich in om de balans in de markt te herstellen door ondernemers te stimuleren om bewust en efficient zaken te doen. ContraQs biedt hier de tools voor. Door met z’n alle bewuster zaken te doen leveren we een positieve bijdrage aan de maatschappij en het milieu.

Dankzij ons gedreven team en partnerschappen blijft ContraQs continu doorontwikkelen om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Er wordt hard gewerkt om meer ondernemers aan te laten sluiten bij ContraQs. Hoe meer deelnemers zich aansluiten bij ContraQs des te sneller de voordelen zich voordoen voor ondernemers in de regio.

Meet the team

Bart Oosterbosch

Business-Innovator
Contact

Michiel Ham

Eigenaar/Sales

Michiel Ham is de oprichter van ContraQs. Hij is de initiatiefnemer in de samenstelling van het team. Michiel houdt zich voornamelijk bezig met het werven van nieuwe klanten en vertegenwoordigt ContraQs op verschillende netwerk events in de regio.

Contact

Frans Dingen

Sales/Aftersales/Adviseur
Contact

Ruwan van Leeuwen

Business-Innovator
Contact

Onze belofte

Online

Laat uw contracten online beheren

Veilig

Alle gegevens veilig opgeslagen in de cloud

Snel

Snel leads en afspraken inzien

Ontspan

Meer tijd over voor andere zaken